Ankara’da doğdu. Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümünden mezun oldu.
Spikerlik- Sunuculuk mesleğine 2000 yılında radyo programları yaparak başladı ve geçen sürede birçok TV kanalında spiker/sunucu olarak görev yaptı. Spikerlik-sunuculuğun yanı sıra çeşitli kurum, kuruluş ve medya-iletişim akademilerinde; spiker adayı, akademisyen, siyasetçi, bürokrat, yönetici, öğrenci vb. katılımcılara eğitim vermektedir.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) milletvekili müşavirliği de yapan Tuğba YÖNTER, Eğitmen Spiker- Sunucu olarak meslek hayatına devam etmektedir.
EĞİTİM ve DANIŞMANLIK ALANLARI
Diksiyon
Etkili İletişim Teknikleri ve Beden Dili
Topluluk Önünde Konuşma Hitabet
Kişisel ve Kurumsal Marka Danışmanlığı
Kurumsal Eğitimler
Spikerlik-Sunuculuk
Haber Yazım Teknikleri
Kişisel Konuşma Koçluğu
Etkili Sunum Teknikleri
Protokol Kuralları
Yazışma Teknikleri
Seslendirme
Tuğba hocamdan diksiyon dersi aldım çok memnun kaldım. Çok iyi kaliteli bir hoca işini çok profesyonel yapıyor. Bilgi ve deneyimlerinden oldukça istifade ettim. Dersler çok keyifliydi Bana öğrettiği tüm bilgiler için kendisine çok teşekkür ediyorum.
28 Eylül, 2022
Fotoğraflar
Fotoğraflar ve Videolar
Tüm Fotoğraflar
Tuğba Yönter gigbi.com'da teklif veremiyor.
Diğer profesyonellerden fiyat teklifi alabilir; fiyatları ve yorumları karşılaştırabilirsin.