Merhabalar, ismim Emine. Yaklaşık 6 yıldır Grafik Tasarım alanıyla ilgileniyorum. Şuan da 1 yıldır evden freelancer olarak firmalara gerek sosyal medya gerekse diğer grafik tasarım hizmetleri yaparak çalışmaktayım. Şu ana kadar müşterilerimden olumsuz bir dönüş almadım. Sizin için de ne gerekiyorsa yapmak isterim. Tasarım benim için bir işten ziyade bir hobi gibidir.
Fiyatlandırmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Genelde işin türüne göre fiyat vermekteyim.
Yeni bir müşteriyle çalışmak için standart süreciniz nasıldır?
Öncelikle müşteri ile tanıştıktan sonra kısa süreli bir sohbet ederek onun ilgi alanlarını veya istediği iş ile ilgili konuşarak bilgiler alırım. Daha sonrasında detayları dinledikten sonra çalışmaya başlayıp kısa süre içerisinde istediği işin ilk ön taslaklarının sunumunu yapar, tasarımlar üzerinden fikir alışverişi yaparak ilerleriz.
Bu işi yapmaya nasıl başladınız?
Lisede Grafik Tasarım bölümünü seçerek diyebilirim. Daha sonrasında benim için ne kadar keyif veren bir bölüm olduğunu anlayınca Pamukkale Üniversitesi Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık alanında okul hayatıma devam ettim.
İyi iş çıkardığınız bir projeyi açıklayın. Ne kadar zaman aldı? Nasıl bir projeydi?
Üniversite sonunda İzmir'de çalışmakta olduğum bir reklam ajansının bir projesiydi. Belediyelerin çocuklar için hazırlamakta olduğu hikaye kitabının çizimlerini ve görsellerini oluşturmuştum. Benim için hem sosyal sorumluluk projesi hem de iş hayatımın unutulmaz bir anıydı.
Fotoğraflar
Fotoğraflar ve Videolar
Tüm Fotoğraflar
/ Benzer hizmet almak için buraya tıkla!
/ Benzer hizmet almak için buraya tıkla!
/ Benzer hizmet almak için buraya tıkla!
/ Benzer hizmet almak için buraya tıkla!
/ Benzer hizmet almak için buraya tıkla!
/ Benzer hizmet almak için buraya tıkla!
Emine Cozar gigbi.com'da teklif veremiyor.
Diğer profesyonellerden fiyat teklifi alabilir; fiyatları ve yorumları karşılaştırabilirsin.