Nişan organizasyonu, kına organizasyonu,baby shower,evlilik teklifi ve butik düğün nişan organizasyonları ile doğum günü organizasyonu alanlarında siz değerli müşterilerimize özel hizmet vermekteyiz.Sizler de işinin ehli kisiler ile bu gününüzü güzelleştirmek isterseniz yardımcı olmaya hazırız.
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Karşıyaka Söz Organizasyon Fiyatları 2025
Karşıyaka Söz Organizasyon fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 5.220 TL ile 6.380 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Karşıyaka Söz Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Karşıyaka Söz Organizasyon Müşteri Yorumları
Y
Yasemin Selvi
Kendi sözüm için yardım almıştım herşey mükemmel çok iyi bir insan harika şeyler yapıyor ve izmirde TEK Diyebilirim 🤗 her detayla çok ilgili ve profesyonelce yapıyor emeklerine sağlık ❤️her şey cok güzel
İlk organizasyonumu isteme söz ile beraber yaptık oldukça ilgili ve güler yüzlü ekibi ile bizleri çok mutlu eden Ülkü hanımı işine gösterdiği titizlikten dolayı çok teşekkür ederim sonrasında olan bağımızı hiç koparmadan abla kardeş gibi iletişimimizi devam ettirdik bu süreçte düğünümde hazırladığı kına gecesi için yapılan organizasyonda yine beraberdik karşılamada kına yakımında ve duvak merasiminde herşey çok özenliydi ve hala çok konuşuluyor, tebrik eder başarılarının daha iyi yerlere gelmelerini dilerim geri kalan tüm organızasyonlarımızda yine tercihim olacak 🙈🥰🥰
Her şey için teşekkür ederiz. Organizasyon ve fotoğraf çekimleri tam anlamıyla 10 üzerinden 10 başka söze gerek yok. İnşallah ileride nişanımız da görüşmek üzere hayırlı işler. 💯 💯 ✔️
Svm Organizyonla 2farkli organizasyonumuzda çalıştık. Teklif ve planlama aşamasında verdikleri sözleri yerine getirmelerinin yani sıra bizim dusunemedigimiz detaylarida ön görüp hazırlıkli olmaları kesinlikle profesyonelliklerinin kanitiydi. Teşekkürler İzmir Svm Organizasyon
Çok büyük bir fon olmasın. Aşırı süslü olmasına gerek yok sadelik iyidir. Pasta, tepsi, ikramlik, söz nişan hediyesi, nişan masası ve sandalye istiyorum. Misafirler için de masa sandalye gerekecek. Fotoğraf çekimi istiyorum videoya gerek yok.
Ö
Özge Ç.
Germiyan imbat sitesindeki yazlığın bahçesinde kız isteme ve söz nişan yüzük takılacak. İkramlıklar-pasta-sandalye masa süsleme ışıklandırma olursa ne kadar olur. Evimiz eski olduğu için bahçenin güzel olmasını istiyoruz.
Ö
Özgesu Ö.
Her şeyin dahil olduğu bir organizasyon hizmetinde fiyatlarınız nelerdir ve sizler neleri dahil ediyorsunuz, bahçemizde 150 kişilik bir nişan organizasyonu düşünüyoruz eylül ayında, detaylı bilgilerinizi rica ederim
P
Pınar A.
Merhaba;
28.03.2020 tarihinde 15.00 gibi Vilayetler Evinde yapılacak organizasyonda fotoğraf çektirmek için bir köşe yapmak istiyoruz. Sadece sade bir süslemeye ihtiyacımız var. Fiyat verirseniz sevinirim.
S
Sule O.
Yaklaşık 50 kişilik olacak ancak kişi sayısının yarısı ev içinde yarışı bahçede olacak. Bahçeye masa ve sandalye gerekecek. Bizim kız isteme olacak. Detaylar hakkında görüşmek istiyorum.
E
Eray M.
Henüz belirleyemediğimiz bir mekanda yapacağız sizlerin de önereceği var ise çok daha iyi olur söz platformu ve yer ile ilgili detaylar için dönüşünüzü beklemekteyim
M
Melisa Y.
En yakın arkadaşıma bekarlığa veda partisi için sürpriz hazırlamak istiyorum. Maximum 10 12 kişilik bir grup olucaz. Uygun fiyatlı bir teklif arayışındayim.
B
Banu S.
Çok abartılı olmayacak şekilde söz ikramlikları ve pasta içersinde olsun aile arasında çok kalabalık olmayan kız isteme söz organizasyonu rica ediyoruz