İşlerimizin temiz ve güvenilir olduğunu belirtmek isteriz. Profesyonel ekibimiz ile size en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak işlemlerinizi en kısa sürede ve en iyi şekilde tamamlıyoruz. 👍 🏽 Emin olabilirsiniz ki bizimle çalışmak sizin için en doğru karar olacak. Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsiniz.
Ev tadilatı, yaşam alanınızı daha konforlu ve estetik hale getirmenin harika bir yoludur. 🛠️ İster küçük dokunuşlar, ister kapsamlı yenileme projeleri, her ikisi de evinizin değerini artırabilir. 🏡 Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.
Ev tadilatı, yaşam alanınızı güzelleştirmek ve daha işlevsel hale getirmek için harika bir fırsattır. 🏡 İç mekan tasarımından, banyo ve mutfak yenilemesine kadar birçok seçenek mevcut. Hayalinizdeki evi yaratmak için profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz.
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden “teklif al” butonunu kullanabilirsin. 💬
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Sarıyer Banyo Tadilat Fiyatları 2025
Sarıyer Banyo Tadilat fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.080 TL ile 2.550 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Sarıyer Banyo Tadilat fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Sarıyer Banyo Tadilat Müşteri Yorumları
C
Ceyhun Karabacak
Banyomuz yeni gibi oldu herşey zamanında ve verdikleri tarihte yapıldı ekibin dakikliği ve verdikleri hizmet çok hoşumuza gitti kesinlikle herkese tavsiye ederim güleryüzlü ve hayatımız boyunca severek kullanacağımız banyo tasarımımızı bizler için yaptılar
Erma mimarlığa banyo tadilatımızı yaptırdık, çok memnun kaldım. Çok efendi çocuklar. Sağ olsunlar, her şeyi tam istediğimiz gibi yaptılar. Elleri dert görmesin, herkese tavsiye ederim.
Şehadet Hanım çocuk odası ve mutfakta ufak dokunuşlar için yardımcı oldu bize, öncesinde konuştuk görüştük aklımızda ne varsa hepsini projeye dahil etti kendinden de bir şeyler kattı ve sonuç harika oldu, tam kafamızda hayal ettiğimiz gibi bir çocuk odası oldu, mutfakta mimarın kullanımı kolaylaştıran ufak dokunuşları ile daha kullanışlı hale geldi, her şey için teşekkür ederiz 😊
Yaklaşık 5 metrekare bir banyomuz var. Banyomuzu en kısa sürede makul bütçelerle yenilemek istiyoruz. Fayans döşeme yerine fayansın üzerine su ve hava geçirmez kağıt kaplama yapmak daha düşük maliyetli ve herhangi bir zararı yoksa yapılabilir. Tesisat yenilemesi yapmak istiyoruz. Klozetimizi gömmeli olarak monte ettirmek istiyoruz. Duşakabin, banyo lavabosu, dolabı vs. yaptırmak istiyoruz. En makul bütçe ile en kısa sürede yapılması için teklifleri beklemekteyim.
A
Ahmet C. T.
4-5 metrekare büyüklüğünde bir banyomuz var. Bunun yanında bir de 1,5-2 metrekare büyüklüğünde tuvaletimiz var. Minimal yapılar olduğu için alandan maksimum verim almak istiyoruz. Sıfırdan ekonomik bir çalışma yapılmasını talep ediyoruz. Ayrıca bu çalışmanın 1-2 gün içinde tamamlanmasını istiyoruz. Tavan boyanması, fayansların kırılmadan yenilenmesi, tesisatın düzenlemesi vs.
A
Ahmet C. T.
Banyonun tesisat giderleri yenilenecek. Duş için kabin yapılacak. Banyo lavabosu dolaplı aynalı olacak. Banyo 4-5 m2 arasında. O yüzden küçük alanı en verimli şekilde kullanmak istiyoruz. Fayansları ise kırmadan ama fayans yüzeyine su geçirmeyen banyo duvar kağıdı yaparsak banyonun ömrü sağlıklı olur mu? Olursa fayanslara kağıt yapıştırmak istiyoruz. Teklifleri bekliyorum.
Z
Zeynep Ü.
5 m2 bir tuvalet …
İçin de eski tip tuvalet yerine klozet takılacak.
Duş seti için musluk takılacak.
Elektrıklı sohben kullanılacağı için onun bağlantılar yapılacak.
Izgara(gider)yapılacak
Var olan lavabo yerine yenisi takılacak.
Mutfakta ise çamaşır ve bulaşık makinası bağlantı yerleri yapılacak.
Davlumbaz için boru konulacak cama doğru
Z
Zeynep Ü.
Burası 5 m2 bir tuvalet .
İçin de eski tip tuvalet var oraya klozet takılacak.
Duş için musluk yapılacak.
Elektrıklı sohben kullanılacağı için ona göre yapılacak.
Izgara (gider)yapılacak
Bir de eski tarz lavabo var yerine yenisi takılacak.
F
Fatma U.
tüm banyo komple değişecek. kredi kartı ile odeme yapmayı ısterım bu yuzden kredı kartı fıyatı verılsın
kredı kartı ıle odeme yoksa bıle ıscılık fıyatını alayım malzemelerı ben kartlar alırım ustanın parasını nakıt oderım
S
Serkan S.
Alaturka tuvaleti Alafranga ya çevirmek istiyoruz. malzemeler hariç ve dahil iki türlü fiyat istiyorum.
M
Miho İ.
Duş kabin, teknesinin çıkartıp yenisini takılması ve duş takimlarin yenilenmesini istiyorum.