En özel günlerinizi şansa bırakmamalısınız. Her detayın özenle planlanıp, kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için yanınızdayız.
🌟 Bu özel anlarınızı mükemmel kılmak için "teklif al" butonunu kullanarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
"Siz hayal edin, biz yapalım." İşimi çok seviyorum ve bu yüzden süslemelerim ve organizasyonlarım müşteri odaklıdır. Hayal edilen bir organizasyon çıkarmak için elimden geleni yapıyorum.
Detaylı bilgi ve organizasyon talepleriniz için uygulama üzerinden "teklif al" butonunu kullanabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için buradayım!
Anlaşmalı olduğumuz birçok sektörde lider olan isimlerle çalışıyoruz. Tecrübemiz ve harika ekibimiz, birçok insanı mutlu etmenin keyfini yaşamıştır. 🎉 Neden sen de bu özel hizmetlerimizden faydalanmayasın? Birçok insan gibi, sen de hızlı ve kolay bir şekilde hizmetlerimizden faydalanma şansına sahipsin. 💫 Eminiz ki, sizin için özenle düzenleyeceğimiz harika bir organizasyon geçirmek muhteşem olacaktır. 🎈 Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Sultanbeyli Çocuk Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 2025
Sultanbeyli Çocuk Doğum Günü Organizasyon fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 5.430 TL ile 6.640 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Sultanbeyli Çocuk Doğum Günü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Sultanbeyli Çocuk Doğum Günü Organizasyon Müşteri Yorumları
R
Rasim İşeri
Her şey harikaydı ve çocuklarımız Can hocamızla çok güzel zamanlar geçirdi. Çok teşekkür ederiz ilgi ve alakanız için..
Ceren Hanım’dan kızımın Doğumgünü organizasyonu için hizmet aldık. İstediğimiz konsept bir çok organizasyon firmasında bulunmuyordu. Kendisi Kuromi- My Melody konseptinde harika bir süsleme örneği gönderdi. Benimle organizasyon gününe kadar devamlı iletişim halindeydi. Eksiksiz olması için çok emek verdi. Sabah erkenden mekana gidip süslemeyi yaptılar. Anlaşmamızda oyun ablası hizmeti olmamasına rağmen çocuklara oyunlar oynattı. Enerjisi çok yüksek ve çocuklarla iletişimi çok iyi. Yine doğumgünü yaparsak tekrar kendisini tercih ederiz. Davetlilerimiz de beğendiği için hepsine de tavsiye ediyoruz. Yolunuz açık,işleriniz bol bereketli olsun
Kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi. Çocuğum onun için yaratılan bu dünyada çok mutlu hissetti. Onun mutluluğu bizi de çok mutlu etti. Gerek çocuklara gerek bize olan davranışları, güler yüzleriyle gönlümüzü fethettiler. Teşekkür ederiz.
Tekrardan çok teşekkür ederim.İkizlerim çok mutlu oldular .Sadece onlar mı katılan tüm çocuklar .sadece bir doğum günü değildi onlara okullar kapanmadan eğlencili bir parti geçirerek tüm senenin yorgunluğunu attılar. Bizde ailelerle keyifli sohbetimizi ettik.sayenizde
Sultanbeyli Çocuk Doğum Günü Organizasyon Talepleri
B
Burak K.
Şehir dışından gelip istanbulda kutlama yapacağız olabildiğince bizim sadece seçenekler arasından karar vermemizi sağlayacak bir organizasyon şekli arıyoruz. Mekan ikram konsept süsleme konularında bize yön verip telefon ile iletişim kurup tüm hazırlıkları yapacak bir organizasyon şekline ihtiyacımız var. Mekan olarak da standarttın üstünde mekanlar olabilir. Yeter ki isteğimiz her şey çok güzel ve kusursuz olsun kişi sayımız minimum 20 maksimum 30 olacaktır. Mekan için şık kaliteli olması tercihimizdir. Anadolu yakası olması kafi semt çok önemli değil. Hatta olabilir ise deniz kenarı mekanda olabilir. Ama muhakkak anadolu yakası olmalı ve denk gelebilir ise kadıköy caddebostan ataşehir civarı mükemmel olur.
Ş
Şimal B. T.
oğlum 4 yaşını bitiriyor 5 haziranda. mekan yerine açık alanda piknik tarzı gibi de olabilir, fiyat daha uygun olur derseniz. çok abartı bir şey istemiyorum ama yer bulma konusunda problemim var. yiyecek içecek dahil olmalı pasta ile birlikte. süsleme konusunda büyük konseptlere gerek yok ama tabi dış alanda balon falan süsleme isteriz. ayrıca çocuk sayısı fazla olursa palyaço yada onlarla oyun oynayacak bir abla/abi de olabilir. fiyatını ayrıca belirtirseniz sevinirim. tahminim sayı 40-50 kişi civarı olacak.
E
Ela A.
Kızımın onuncu yaş gününü kutlayacağız. Mekan olarak sitemizin bahçesini düşünüyoruz. Konsept olarak da mümkünse eğer Netflix'teki "Go bu hayat senin"dizisini ısrarla istiyor!!, Renk ağırlığı da o diziden dolayı açık mavi , pembe ve altın olsun diyor.yarışmalar çocukça olmasın hüzel dans yarışmaları falan olsun lütfen diyor? Pasta ve ikramlar da dahil olsun istiyoruz . Ama herşey de çok güzel olsun lütfen??
N
Nurcan A. A.
1 yaş erkek çocuk doğum günü için restoranda organizasyon.
Panel, strafor ve balonlardan oluşan bir konsept hazırlanması.
Konsept alternatifleri görmek isterim. Sıcak baktığımız konseptler, çiftlik/çiftlik hayvanları, safari/safari hayvanları, scooby doo vb. Olabilir.
Ayrıca masaya gerek yok, güzel fotoğraf çekilebilecek ve pastanın yerleştirileceği alan yeterli.
Restoran: kartalda
Teşekkürler.
E
Elife K.
Merhaba,
5 yaş doğum günü için düşünmekteyiz. İkramlar vs ful paket istiyoruz.
Spiderman, Batman gibi süper kahraman konsepti istiyor ama hangi karakter olduğuna daha net karar veremedik. Çocuk +yetişkin sayısı 20 üzeri olacaktır. Ev libadiye caddesinde olup bu bölge olması tercihimiz olmakla birlikte fiyatı daha düşük olabilecek farklı mekan önerilerine de açığız.
İyi çalışmalar
E
Ebru K.
6 yasinda erkek cocugumun dogumgunu icin uzay konseptli bir dogumgunu partisi yapmak istiyorm. Dogumgunu mekanimiz var fakat suslemeler masa gorsel seyler icin yardimci olabilecek bi yer ariyorum. Ikramliklar ve pasta bizim tarafimizdan alinacaktir.genel olarak susleme ve belkide cocuklari eglendirebilecek animasyon palyaco olabilir. Fiyat teklifi alirsam sevinirim tskler..
G
Gözde Ç.
içerisinde fotoğraf ve video çekimi konsepte uygun pasta ve ikramlıklar olmasını istiyorum. 1 yaş doğum günü için . küçük çocuk olmayacak aile arasında küçük bir organisazyon istiyoruz. konsept hayvanlarla ilgili olabilir sadece zebra veya sadece zürafa konsepti kullanılabilir. bugün içerisinde detaylı bir dönüş sağlarsanız sevinirim iyi çalışmalar dilerim.
D
Didem Ç.
Oğlum 5 yaşında. Anaokulunda arkadaşları ile kutlama istiyor. Pasta ve ikramları ben alacağım. Ama pasta kesimi ve fotoğraf için bir stand & balon gerekiyor. Kral Şakir ve Spiderman seviyor hangisi yapılabilir ise karar verebiliriz bir de çocuklara balon, oyun vs. etkinlik yaptırabilecek bir palyaço ihtiyacımız var. Okul Ataşehir/Atatürk Mah de.