Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kapsamlı Ay Ay ve Hafta Hafta Tüm Hamilelik Belirtileri Listesi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 21/12/2021 tarihinde yazıldı.

Bu yazımızda hamilelik sürecini en başından itibaren takip edeceğiz ve ilk hamilelik belirtilerinden başlayarak, ay ay ve hafta hafta tüm hamilelik bilgilerini birlikte takip edeceğiz. Hazırsan, başlayalım!


En yaygın ilk hafta hamilelik belirtileri

Hamilelik, birçok kişinin aşina olduğu belirtilerle ortaya çıkar. Ancak yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek ve doğru saptamalar yapmak için ilk hafta hamilelik belirtileri konusunda bilgi sahibi olmanız şart. İşte ilk hafta hamilelik belirtileri ve birkaç tavsiye.


Regl gecikmesi

Belirtiler arasında en bilinenlerden biri regl gecikmesidir. Eğer olmanız gereken tarihte regl olmadıysanız hamileliğinizin ilk haftasında olabilirsiniz. Ancak elbette bu hamileliği saptamak için çok geçerli bir belirti değildir. Regl gecikmesi stres, hormonal dengesizlikler gibi birçok farklı sebeple de gerçekleşebilir.


Hamileliğin ilk haftasında kanamalar olabilir.

Ufak çaplı kanamalar yaşıyorsanız bu bebeğinizin rahme yerleştiğinin bir sinyalidir. Hamileliğin ilk haftasında genellikle kanamalar görülür. Ayrıca bu kanamalarla birlikte daha halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Bu iki belirti hamile kaldığınızın işareti olabilir. Bu kanamaların reglden farkı daha az ve sıvı olmasıdır.


En bilinen belirtiler; bulantı ve kusma

Hamilelik belirtileri dendiğinde akla ilk olarak bulantı ve kusma gelir. Bu belirtiler hamileliğin ilk haftasında ortaya çıkar ve hamileliğin ikinci ayına kadar devam eder. Genellikle sabah bulantıları kendini gösterir. Kokulara karşı hassasiyet oluşur ve bu nedenle yemek kokuları bile kusmaya sebep olabilir.


Göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet

Bu belirti de ilk hafta hamilelik belirtileri arasında en yaygın olanıdır. Göğüsleriniz önceki haline göre daha dolgunlaşır ve hassasiyet oluşur. Regl olmadan önceki hassasiyetten daha farklı ve daha yoğundur.


Ruh halinde değişim

Her ne kadar birçok kadın regl dönemi öncesi ve sırasında ruh halinde değişiklikler hissetse de bu ayrıca bir hamilelik belirtisidir. Hamileliğin ilk haftasında daha yoğun bir ruh halimi değişimi yaşar ve daha çok etkilenirsiniz.


2 haftalık gebelik belirtileri nelerdir?

Hamileliğin ilk haftalarında bazı belirtiler ortaya çıkmaya başlar. 2 haftalık gebelik belirtileri bazıları için fark edilir olmamakla birlikte birçok anne adayında fark edilir değişiklikler meydana getirmektedir.


2 haftalık hamilelik belirtileri

İlk haftalarda meydana gelen belirtiler kesin gebelik olduğunun anlaşılmasına tek başına yetmeyebilir. Bazı hastalıkların belirtileri ile ortak özellikler taşıdığından yanıltıcı olabilmektedir. Kişi beklenti içinde ise dikkatini çekecek belirtiler olmaktadır.


Adet gecikmesi görülebilir

Hamilelik ile yumurtlama süreci de duracağından en fark edilir belirtilerden birisi adet dönemimin kısa sürmesi veya hiç olmaması gibi durumlardır. Ancak bazı 2 haftalık gebelik belirtileri adet gecikmesinden önce gözlemlenebilmektedir.


Mide bulantıları haberci olabilir

Genelde her gebeliğin ilk belirtilerinden olan mide bulantıları ve kusma isteği çoğu hamilenin yaşadığı bir olaydır. Çok ender kişilerde ya çok az bulantı olur ya da hiç olmayabilir.


Baş dönmesi yaşayabilirsiniz

Eğer başka bir rahatsızlığın habercisi değilse baş dönmesi ilk hamilelik belirtilerinden biri olmaktadır. Baş dönmeleri çok uzun sürmeyen ancak rahatsız edici şekillerde olmaktadır. 2 haftalık gebelik belirtileri olarak her anne adayında görülmeyebilir veya çok hafif olarak atlatılabilir.


Kokulara karşı hassasiyet oluşabilir

Hamileliğin ilk zamanlarında görülmeye başlayan kokulara karşı aşırı reaksiyon bazı gebelerde hamileliğin sonuna kadar sürebilmektedir. Çok sevdiğiniz kokular veya rahatsız edici olmayan kokular size rahatsız edici gelmeye başlayabilir.


Göğüslerde hassasiyet

Göğüslerde şişme ve hassasiyet başlayabilir. Regl döneminin de habercisi olabilen belirtiler hamileliğin ilk haftalarında kendisini gösterebilir. Bazen göğüslere dokunmak rahatsız edici hal alabilir.


Sindirim sistemi değişiklikleri

Vücutta hamilelik ile başlayan hormonal değişimler tepeden tırnağa tüm vücudunuzda küçük büyük etkiler yapabilir. Bunların birisi de sindirim sisteminde meydana gelen şişkinlik, gaz gibi belirtilerle kendisini gösterir.


3 Haftalık Hamilelik Belirtileri Nelerdir?

3 haftalık hamilelik belirtileri arasında en belirgin belirti mide bulantıları ve kusmadır. Ayrıca ilk haftalarda yerleşme kanamaları da görülebilir. Ancak bu kanama anne adayları tarafından çoğunlukla regl kanaması sanılır. Oysaki yerleşme kanaması çok az olur.


Erken Hamilelik Belirtileri

Bebeğiniz daha çok küçük. Rahme yeni yerleşmeye başlıyor. İlk haftalarda, bebeğiniz rahminize yerleştiğinde yerleşme kanamalarının yanı sıra yorgunluk da meydana gelir. Eğer kendinizi yorgun hissediyorsanız, sürekli uyuma ihtiyacı duyuyorsanız ve göğüsleriniz de büyümeye başladıysa bunlar erken 3 haftalık hamilelik belirtileri olabilir.


Ani Ruh Hali Değişimleri

Hormonlarınızın değişimiyle beraber ruh haliniz de değişmeye başlayabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar size bazı şeylere fazla duygusal yaklaşmaya başladığınızı söyler ancak davranışlarınız size mantıklı gelebilir. Tüm bunların nedeni hormonlarınız ve yorgunluğunuzun sebebi de hormonlarınızdaki değişimlerdir.


Sık Tuvalete Gitme İsteği

Rahminiz, idrar torbanıza baskı yapması sebebiyle sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duyarsınız. İdrar torbanızda biraz bile idrar birikince sanki çok idrarınız varmış gibi 10 dakikada bir tuvalete gitmeye başlarsınız. Bu durum gebeliğin 9. ayına kadar sürecektir.


3 Haftalık Hamilelik Belirtileri Sabah Bulantıları

Sabah bulantıları hamileliğin en yaygın bilinen belirtilerindendir. Genellikle sabahları mideniz daha çok bulanır. Mide bulantılarınız 4. aya kadar sürebilir. Ayrıca kokulara karşı hassasiyet de oluşur. Size rahatsız edici gelmeyen kokular bile koku hassasiyetiniz sebebiyle midenizi bulandırabilir.


3 Haftalık Gebelik Testte Çıkar Mı?

Gebeliğinizin testte çıkabilmesi için hamilelik hormonlarınızın yeterince artmış olması gerekiyor. 3. haftada hormonlarınız yeterli düzeye çıkacaktır. Test yaptığınızda silik de olsa mutlaka bir çizgi çıkar. 4. haftada ise bu çizgi tamamen belirginleşecektir. Eğer hamilelik hormonlarınız arttıysa belirgin çizgiyi 3. haftada da görebilirsiniz.


Faydalı 4 Haftalık Gebelik Bilgileri

4 haftalık gebelik, gebeliğin en heyecanlı dönemleridir. Anne adayları bu dönemlerde bebek haberinin heyecanını yaşarken biraz da sıkıntı çekerler. Vücutlarında oluşan değişiklikler onlara zorlu bir süreç yaşatabilir.


4 Haftalık Gebelik Annedeki Değişiklikler

Gebeliğin bu erken döneminde vücudunuz, bir bebek beklediğinizin sinyallerini verecektir. Bu dönemde hormonlarınız nedeniyle kan hacminiz artacak ve kalbiniz olduğundan daha hızlı atacaktır. Bu, yorgunluk belirtilerine neden olur. Hamilelik şüpheniz yoksa bunun günlük hayatın stresinden olduğunu düşünmeniz çok doğal. Hormonlarınız yükseldiği için mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik gibi belirtiler görülür. İyice dinlenerek ve düzenli beslenerek bu dönemi daha rahat geçirebilirsiniz.


4 Haftalık Gebelik Belirtileri Yaşayanlar

4 haftalık gebelikte kasık ağrısı problemi yaşamanız çok normal. Kasık ağrısı da gebelik belirtilerinden birisidir. Çoğu zaman adet sancısıyla karıştırılabilir çünkü ikisi de birbirine çok benzeyen ağrılardır. Bu dönemde ağızda metalik tat, karın ağrısı, sık idrara çıkma, mide bulantısı, hafif kanama ve lekelenme gibi belirtiler görülebilir. Bunlardan çoğu adet belirtisi de sanılabileceği için ilk dönemlerde durumun farkında olmayabilirsiniz.


Annedeki Duygu Değişiklikleri

Hamileliğin erken dönemlerinde bazı duygu değişiklikleri yaşamanız çok normal. Çevrenizdeki insanlar hamile olduğunuzu bilmiyorlarsa son zamanlarda biraz dengesiz davrandığınızdan yakınabilirler. Hamileliğin bu döneminde ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Bu dönemi daha dengeli geçirmek için stresten mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Stres, duygu değişimleri yaşamanızı tetikleyecektir. Sizi mutlu edecek şeyleri yapmaya özen gösterin. Temiz havada kısa yürüyüşler yapabilirsiniz. Bu şikayetleriniz muhtemelen 12. haftaya kadar devam edecek. Eşinizin ve çevrenizdekilerin de desteğiyle bu zor günleri daha kolay geçirebilirsiniz. Eğer altından kalkamayacak duruma gelirseniz uzman bir doktordan destek almanızda fayda var.


4 Haftalık Gebelikte hCG Değeri Nedir?

hCG değeri hamile olup olmadığınızı anlamanızı sağlar. İdrar ve kan testinde anlaşılabilmesi için belli bir seviyeye gelmiş olması gerekir. Hamileliğin 4. haftasında hCG değeri 50-426 (mIU/L)dir. Bu seviye daha düşük ya da yüksek olabilir.


4 Haftalık Gebelik Ultrason Görüntüsü

Çoğu anne adayı 4 haftalık bebek ultrasonda görülür mü diye merak eder. 4 haftalık hamileyken bebeğiniz ultrasonda görünmeyecek kadar küçüktür. Bu nedenle de ultrasonda onu görme şansınız henüz yoktur. Bebeğinizi görmek için çok heyecanlı olsanız da bu kavuşma için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.


4 Haftalık Gebelik Kesesi

Bebeğinizi ultrasonda henüz göremezsiniz. Boyu daha 1-2mm kadar olduğu için ultrasonda tespit etmek imkansızdır ama çok küçük bir gebelik kesesi görülebilir. Bu kesenin görünmesi daha çok küçük olsa da bir bebek taşıdığınız anlamına gelir. Bebeğinizi şimdi görmeniz mümkün değil. Bu nedenle o biraz daha büyüyene kadar gebelik kesesini görmüş olmakla yetinmelisiniz.


4 Haftalık Bebek Gelişimi Nasıldır?

4 haftalık hamileyseniz 1-2mm boyunda bir embriyoya sahipsiniz demektir. 8 haftaya kadar embriyo olarak kalacak ve bu süreden sonra hızla dünyaya geleceği an için gelişim gösterecek. Bu haftada kalp atışı görülemez ve ultrasonda da kalp atışını duyabilmeniz henüz mümkün değil. Şu an bir embriyo olduğu için doku ve organları şekillenmemiş durumdadır. Bebeğiniz bu haftada gözle görülebilir herhangi bir gelişim göstermeyecektir. Bu hafta daha çok anne adayının hamileliğe alışma sürecine başlama haftasıdır.


5 Haftalık Gebelik Belirtileri Nelerdir?

Hamileliğinin 5. haftasında olan anne adayları için 5 haftalık gebelik belirtileri listesini kaleme aldık. Hamileliğinizin bu haftasında bebeğiniz ve bedeninizdeki değişimler hakkında her şey bu yazıda!


Bulantılar başlar

5 haftalık gebelik belirtileri arasında bulantı, kusma, yiyeceklere ve kokuya karşı aşırı hassasiyet yer almaktadır. Bulantı ve kusma özellikle sabah saatlerinde görülmektedir.


Değişen hormonlar farklı hissetmenize sebep olabilir

5 haftalık gebelik belirtileri başında hormonal değişimlerle yaşanan farklı duygu durumları gelir. Vücudunuzda artan hCG hormonu sayesinde duygusal farklılıklar hissettiğinizi bilmelisiniz.


Baş dönmeleri

5 haftalık gebelik belirtileri arasında baş dönmeleri ve bayılmalar da yer alıyor. Anne adaylarının pek çoğunun karşılaştığı bu durum çoğu zaman hamile olduğunu bilmeyen anne adayları için haberci oluyor.


Göğüslerde ağrı ve hassasiyet artar

Hamileliğin ilk haftalarında anne adayları göğüslerinde ağrı ve hassasiyet hissedebilirler. Bu da, gebeliğin belirtileri arasında yer almaktadır. 5. hafta, bu ağrı ve hassasiyetin en fazla olduğu dönemdir.


Halsizlik, çabuk yorulma ve uyuma isteği 

Halsizlik de 5 haftalık gebelik belirtileri arasındadır. Anne adaylarının çok fazla şikayet ettiği bir durumdur halsizlik. Uyuma isteği, çabuk yorulma gibi belirtiler hamilelikte anne adaylarının yaşadığı değişimlerdendir.


Faydalı 6 Haftalık Gebelik Bilgileri

6 haftalık gebelik sırasında anne adayı biraz daha gebeliğe alışmış durumdadır ancak şikayetleri de hala devam etmektedir. Bu dönemde hamileliğin tadını çıkartamamanız çok doğal. Yaşadığınız şikayetler azalınca hamileliğin keyfini çıkarabileceksiniz.


6 Haftalık Bebek Kaç Mm Olur?

Hamileliğin 4. haftasındayken 1-2mm boyunda olan bebeğiniz 6. haftaya geldiğinde 4-6mm boyundadır. Hala çok küçük olsa da gelişimi hızla devam eder. Bebeğinizin bu haftalarda kilosundan bahsetmek mümkün değil. Önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş büyüyecek ve kilo almaya başlayacak. Endişelenecek bir şey yok. Bebeğiniz gelişimini sürdürdükçe kilosunu da takip edebileceksiniz.


6 Haftalık Gebelik Kalp Atışı

Bundan iki hafta öncesine kadar herhangi bir kalp atışı duyabilmek mümkün değildi ancak gebeliğinizin 6. haftasına geldiğinizde artık bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz. Kontrole gittiğinizde doktorunuz size bebeğinizin kalp atışlarını dinletecektir. Bu hamileliğinizin ilk dönemlerinde yaşayacağınız en özel an. Eğer fırsatınız varsa bu kontrole eşinizle beraber gidin.


6 Haftalık Gebelik Kesesi Görüntüsü

6 haftalık bebek görüntüsü anne karnında henüz görülemez. Bu dönemde sadece gebelik kesesini görebilirsiniz. Gebelik keseniz çok küçükse embriyo görülmez. Gebelik keseniz 1,5 santimetreye ulaştığında embriyo görülebilir. Eğer bu haftalarda gebelik keseniz henüz yeterince büyümediyse endişelenmenize gerek yok. Doktorunuz size ihtiyacınız olan bilgiyi verecektir.


6 Haftalık Gebelik Belirtileri

Gebeliğinizin 6. haftasında vücudunuz gebelik belirtileri göstermeye devam eder. Sabah bulantıları, halsizlik, bitkinlik, göğüslerde hassasiyet gibi belirtiler görünür. Bulantılar 12. haftaya kadar sürecektir. O zamana kadar midenizi yormayacak şekilde beslenmeye özen göstermelisiniz. Midenizin bulanmasına neden olabilecek yiyecek ve içeceklerden mümkün olduğunca uzak durun. Sigara kullanıyorsanız sigarayı bırakmak hem sizin hem de bebeğiniz için faydalı olacaktır.


6 Haftalık Hamilelikte Bebeğin Gelişimi

Bebeğinizin bu dönemdeki en önemli gelişimi kalbinde görülür. Kalp, bebeğinizin vücudunda ilk gelişen organ olacaktır. Bu dönemde kalbi dört odacıklı, gelişmiş bir hale dönüşür. Solumun ve sindirim sisteminin temelleri de bu haftada atılır. Göbek kordonu oluşur. Gözler, kulaklar ve ağız boşluğu bu haftada belirir. Beyni de 6. haftada gelişim gösteren bir diğer organıdır. El ve ayak tomurcukları da 6. haftada gelişmeye başlayacaktır. İlerleyen haftalarda elleri, kolları ve bacakları gelişecektir.


6 Haftalık Gebelik Beslenme Nasıl Olmalı?

Gebelik boyunca yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmelisiniz. İnsan sağlığına zararlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Cips, bisküvi gibi hazır ambalajlı yiyecekler mide bulantısına da neden olacaktır. Bu dönemi rahat geçirmek için mide bulantısı yapabilecek yiyeceklerden uzak durmalısınız. Günde 1,5-2 litre su içmeyi de ihmal etmeyin.


6 Haftalık Hamilelik Nelere Dikkat Etmeliyim?

6 haftalık hamilelikte yediğinize ve içtiğinize dikkat etmelisiniz. Sigara, alkol ya da uyuşturucu madde kullanıyorsanız kendi sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı için bu zararlı alışkanlıklarınızdan acilen kurtulmalısınız. Gerekiyorsa psikolojik destek alabilirsiniz. Doktorunuz yasaklamadıysa gün içinde temiz havada kısa yürüyüşler yapmak iyi gelecektir.


6 Haftalık Hamilelikte Cinsel İlişki Yasak Mıdır?

Bazı ebeveynler gebelik boyunca cinsel ilişkiden uzak dursalarda 6 haftalık hamilelikte cinsel ilişki yasağı genellikle yoktur. Riskli bir hamilelik geçirmiyorsanız cinsel ilişkiyle ilgili herhangi bir yasak söz konusu değildir. Eğer aksi bir durum varsa doktorunuz zaten size gereken bilgiyi aktarır. Gebeliğin başında yapılması gereken rutin testler yapıldıysa 6. haftada yapılacak herhangi bir test yoktur.


Faydalı 7 Haftalık Gebelik Bilgileri

7 haftalık gebelik sırasında anne adayları hala gebelik belirtileri gösterir. Özellikle mide bulantısı anne adaylarının başlıca sorunu haline gelecektir. Bu haftalarda midenizi bulandırabilecek besinlerden uzak durmalısınız.


7 Haftalık Gebelik Kaç Aylıktır?

7 haftalık hamileyseniz 49 günlük bir bebeğiniz var demektir. Bebeğiniz rahminize düştükten 1 hafta sonra, 1 haftalık bir embriyoya sahipsiniz anlamına gelmiyor. Ortalama 2 hafta sonrasından itibaren kaç günlük ya da kaç aylık olduğu hesaplanabiliyor. Bebeğiniz şu an henüz 2 aylık bile değil ancak gelişimi sizi şaşırtacak bir hızla devam ediyor.


7 Haftalık Gebelik Kalp Atışı Duyulabilir Mi?

Bebeğinizin kalp atışları 6. hafta itibariyle ultrasonda duyulmaya başlar. Eğer 6-7. haftalarda kontrole giderseniz bebeğinizin kalp atışlarını doktorunuz size dinletebilir. Bebeğinizin kalp atışlarını ilk duyduğunuz an hamileliğinizin ilk özel anı olacaktır. Bu anı belki de ömür boyu asla unutamayacaksınız. Eğer imkanınız varsa bu anı videoya da çekebilirsiniz. Eşiniz sizinle beraber hastaneye gelebiliyorsa ona da bebeğinizin kalp atışlarını dinletebilirsiniz.


7 Haftalık Gebelikte Bebeğin Gelişimi

7 haftalık gebelik kesesi ultrasondan görünebilir ancak doktorlar bazı durumlarda gebelik kesesini göremezler ve bir süre sonra tekrar bakmak için size gün verirler. Bebeğiniz 7. haftasına girdiğinde amniyon kesesinin içine tamamen yerleşmiş olacaktır. Bebeğinizin boyu 1,3 santimetre ve kilosu da ortalama 0,8-0,9 gramdır.


Kolları ve Bacakları Belirginleşiyor

6. haftada bebeğinizin kol ve bacak tomurcukları oluşmaya başlamıştı. 7. haftaya girildiğinde vücudu yavaş yavaş şekil almaya başlıyor. Kol ve bacakları belirginleşmeye başlıyor. Kol ve bacaklarının ucundaki düz yassı bölümler avuç içleri ve ayak tabanıdır. Zamanla buralardan parmakları da gelişmeye başlayacak.


Bebeğinizin Kalbi Gelişmeye Devam Ediyor

7 haftalık bebek anne karnında gelişimini sürdürüyor. Bu haftada bebeğinizin kalbi de gelişim gösterecektir. Kalp kısımları plasma ile ve kan hücreleriyle dolar. Kan dolaşımı da başlar. Kalbi şimdilik sadece iki bölümden oluşuyor ancak zamanla normal şeklini alacaktır. Kalp atışları dakikada 120-180 arasındadır. Bir yetişkinin kalbinden 2 kat fazla atar ancak bu oldukça normal, endişelenmeyin. Doktorunuz zaten size gerekli bilgiyi verecektir.


İç Organ Gelişimleri

Bebeğinizin safra kesesi, midesi, bağırsakları, akciğerleri, pankreası ve beyni de gelişmektedir. Omurilik gelişimi de 7. haftada başlar. Ayrıca ağız ve dili gelişir. Gözlerde de gelişme söz konusudur. Plasentadan gelen kan ise karaciğerlerine ulaşır.


7 Haftalık Gebelik Belirtileri

Hamileliğinizin 7. haftasında mide bulantılarınız had safhaya ulaşmış olacaktır. Bu haftalarda aş ermeye de başlayabilirsiniz. Bazı anne adayları hiç aş ermezken bazı anne adaylarının da canı çok farklı şeyler isteyebilir. İki durum da normaldir. Aş ermiyorsanız bu durum sizde panik yaratmasın. Halsizlik ve yorgunluk 7. haftada da devam eder. Kokusuz akıntı olabilir ancak iç çamaşırınızda leke bırakan, kesik süt kıvamında ve kokulu bir akıntınız varsa mantar enfeksiyonu olabilir. Böyle bir durumda mutlaka doktorunuza danışın.


Gebelikte 7. Hafta Annedeki Değişiklikler

Gebeliğin 7. haftasında rahminiz önceki halinden yaklaşık 2 kat daha fazla büyüktür. Bu sebeple de idrar torbanıza baskı yapar. Sık idrara çıkmalarınızın sebebi budur. Sık idrara çıkmanın önüne geçmek için kesinlikle su tüketiminizi azaltmayın. Günde 2,5 litre su tüketmeye özen gösterin. Mide bulantı


En İyi Hamile Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hamile Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kapsamlı Ay Ay ve Hafta Hafta Tüm Hamilelik Belirtileri Listesi için en iyi profesyonel listesi
5.0 32 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?